EGYLOVAS BOLT

egylovasbolt

Sziasztok!

Szerencsésnek érzem magam, mert gyermekkorom óta részese lehetek Nógrád megye lovaséletének. Így azóta saját bőrömön is többször megtapasztaltam a lovazáshoz elengedhetetlen kellékek beszerzésének nehézségeit.
Távolság? Minőség? Megbízhatóság? Ja és persze az ár/érték… Sok év szemlélés és tapasztalás után elhatároztam, hogy szeretném ezt a problémát hosszú távon orvosolni a megyénkben.
Így belevágtam.
Egyenlőre egy szűkített árukészletet láthatsz a boltba, de folyamatosan bővül a kínálatom. Szeretnék minőségben és ár/értékben a legjobb termékeket kínálni, ezzel is támogatva hosszú távú, minőségi lovaséletünket.
Partnereimnek tudhatom többek között  Horze-t és a Déli farmot is valamint a Nagy lovas kft-t.  Tehát ezen boltok összes termékét szintén tudjátok Tőlem vásárolni.
Kérlek ha kérdésed van egy egy termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged vásárlási döntésed meghozásában, bátran keress, mert lovas tapasztalatom és termékismeretem a garancia arra, hogy valóban ahhoz a termékhez juss, amire szükséged van.

Továbbá saját egyedi termékek is megtalálhatóak a boltba.

Facebook

Twitter

Google Plus