EGYLOVAS BOLT

egylovasbolt

Sziasztok!

Szerencsésnek érzem magam, mert gyerekkorom óta lehetek részese Nógrád megye lovaséletének. Így azóta saját bőrömön is többször megtapasztaltam a lovazáshoz elengedhetetlen kellékek beszerzésének nehézségeit.
Távolság? Minőség? Megbízhatóság? Ja és persze az ár/érték… Sok év szemlélés és tapasztalás után elhatároztam, hogy szeretném ezt a problémát hosszú távon orvosolni a megyénkben.
Így belevágtam.
Egyenlőre egy szűkített árukészletet láthatsz a boltba, de folyamatosan bővül a kínálatom. Szeretnék minőségben és ár/értékben a legjobb termékeket kínálni, ezzel is támogatva hosszú távú, minőségi lovaséletünket. Röviden ennyi.
Partnereimnek tudhatom többek között a Nagy Lovas Kft-t és a Horze-t és a Déli farmot is.  Tehát ezen boltok összes termékét szintén tudjátok Tőlem vásárolni.
Kérlek ha kérdésed van egy egy termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged vásárlási döntésed meghozásában, bátran keress, mert lovas tapasztalatom és termékismeretem a garancia arra, hogy valóban ahhoz a termékhez juss, amire szükséged van.

Továbbá saját egyedi termékek is megtalálhatóak a boltba.

Facebook

Twitter

Google Plus